HTML

Stoppolj!

A név világos, egy blog stopposoknak és érdeklődnek, sztorikkal, tippekkel, képekkel és sok minden mással!

Friss topikok

  • Pöttöm Forgószél: :) Nagyon élvezetes kis történet, tekintve, hogy Körmenden születtem eme rémes kisvárosban és Buda... (2011.04.26. 16:05) #2 Körmend '09
  • stoppoljonline: Szia! Mi vagyunk a www.stoppoljonline.ro, Erdély útitárskereső oldala. Szeretnénk veled felvenni... (2011.03.12. 08:44) Itt a tavasz!
  • bryan: Az elmúlt két hétben kétszer stoppoltam az m3-as miskolci mol kútjánál. először az első ember vett... (2009.10.11. 15:29) Beszámoló: Budapest-Miskolc-Sátoraljaújhely
  • StreetFighter: Köszi a véleményt, én is nagyon gondolkodtam azon, hogy esetleg maradnom kellene, de az M0-s nagyo... (2009.07.08. 16:22) Beszámoló: Alsóörs-Nyíregyháza(-Sátoraljaújhely)
  • venuswoman: "a körülmények nyomására Budapestig még vonattal jutottam" hahaha hagyjuk már :D (2009.07.08. 14:46) Beszámoló: Budapest-Sátoraljaújhely

Linkblog

2010.03.03. 11:05 StreetFighter

Itt a tavasz!

Már három napja márciust mutat a naptár, és lassan a hőmérséklet is kezd elfogadhatóvá válni, így nem meglepő, hogy az egyszeri stoppos elkezdi várni az idény első útját. Nos, lehet, hogy arra még egy kicsit várni kell, de a terveket lassan ideje lesz előkészíteni, hiszen április elején-közepén már egész nyugodtan útra lehet kelni!

Egyelőre három megvalósítandó célt fogalmaztam meg a számos random út mellett, ami szóba kerülhet, melyeket most gyorsan fel is vázolok!
 

A nagy cél: Amszterdam. A tavalyi Trieszt és a tavalyelőtti Krakkó után idén még messzebre vágyódom, így a térképet böngészve a nem túl közeli, ám nagyon egyszerűen megközelíthető holland (fél)fővárosra esett a választásom, idén nyáron tehát irány Nyugat!

A kulturcél: Pécs. A baranyai megyeszékhely valahogy mindig kimaradt az életemből, sőt, mint kiderült, egyedül Baranya megyében nem jártam még országunk megyéi közül, így az EKF program évében egyértelmű, hogy az M6-os is meghódításra kerül.

A láblógatós cél: Balaton. Jó, tudom, a Balatonra való lestoppolás a legegyszerűbb utak közé tartozik, itt nem is a kihívásról, hanem valami másról van szó: terveim szerint a vizsgaidőszak fáradalmait tóparti strandolással fogom ellensúlyozni, ha túl vastag a könyv, leugrok a Balatonra, és ott folytatom a tanulást, majd este irány haza!

Csak legyen már jó idő!

1 komment

Címkék: balaton pécs magyarország hollandia 2010 terv


A bejegyzés trackback címe:

https://stoppolj.blog.hu/api/trackback/id/tr841805337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

stoppoljonline 2011.03.12. 08:44:02

Szia!

Mi vagyunk a www.stoppoljonline.ro, Erdély útitárskereső oldala. Szeretnénk veled felvenni a kapcsolatot, linkcsere érdekében. Ha érdekel, írja a következő e-mailcímre: stoppoljonline@gmail.com

István és Szilárd
süti beállítások módosítása